Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη στο Μουσείο Χαρακτικής και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Η επίσκεψη στο Μουσείο Χαρακτικής και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής πραγματοποιήθηκε  στις 23 Νοεμβρίου 2012, μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα.




Η πρώτη στάση που κάναμε ήταν λίγο πιο πέρα από το Μουσείο γιατί το λεοφωρείο δεν χωρούσε στους στενούς δρόμους της Μεσσήνης. Περπατήσαμε λιγάκι και εκεί μας καλωσόρισε ένας κύριος και μας ζήτησε να καθήσουμε μπροστά από μια τηλεόραση.


Είδαμε ένα dvd το οποίο έδειχνε τον κ. Κατσουλίδη ο οποίος και έφτιαξε το Μουσείο και μας εξήγησε πως δημιούργησε όλα αυτά τα έργα χαρακτικής. Εμείς βέβαια ξέραμε, γιατί είχαμε δει ένα ανάλογο βίντεο στο σχολείο.

Όταν τελείωσε η ταινία είδαμε ένα-ένα τα έργα του χαράκτη αλλά και του ζωγράφου. Μετά κατεβήκαμε στο υπόγειο για να δούμε κάποια μηχανήματα χαρακτικής. Αγοράσαμε κάρτες και βιβλία.  Αυτός ο κύριος μας χάρισε και ένα βιβλίο για το σχολέιο μας.







Επόμενη στάση ήταν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εκεί οδηγήσαμε αυτοκινητάκια πάνω από δύο φορές ο καθένας.Το ότι θα οδηγήσουμε δεν το ξέραμε, μας το κρατούσαν για έκπληξη!



 Ήμαστε και τυχεροί γιατί υπήρχε και μια παιδική χαρά. Παίξαμε και μετά φύγαμε για το σχολείο μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: