Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και εύχομαι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε να δώσουν μια πλήρη εικόνα της σχολικής μας ζωής.

Απ’ αυτή την ιστοσελίδα θα προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε όλοι, εκπ/κοί, μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων τις δραστηριότητές μας, τις εμπειρίες μας από τις διάφορες εκδηλώσεις, γιορτές, επισκέψεις και σημαντικά γεγονότα που βιώνουμε και μας ενώνουν, μας επηρεάζουν, μας διαμορφώνουν, όπως συμβαίνει σε μια οικογένεια.

Το όραμα όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας είναι να παράγουμε τις σχέσεις όλης της σχολικής κοινότητας, μέσα από συνεργασία, συνεννόηση, κατανόηση σε κάθε επίπεδο, για να προσφέρουμε στους μαθητές μας την υψηλότερη ποιότητα μάθησης και βαθμό που μπορούμε και με τα μέσα που διαθέτουμε.Για να επιτευχθεί το όραμά μας και οι στόχοι μας, χρειαζόμαστε τη συνεργασία όλων των γονέων ανεξαιρέτως, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε κοινούς στόχους και πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να τους πετύχουμε.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία, τον προσωπικό κόπο, το αδιάλειπτο ενδιαφέρον και τη φροντίδα για τους μαθητές και την πρόοδο τους. Καθημερινά υπερβαίνουν τους εαυτούς τους για να συνεισφέρουν όλοι, ένα λιθαράκι, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, ώστε να παρέχουν στους μικρούς μαθητές μας ένα ήρεμο σχολικό κλίμα κατάλληλο για πρόοδο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Γαραντζιώτης  Ιωάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: